Новини, Общество|16.04.2018 16:12

Мазилка се стовари върху кола в Габрово (снимки)

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Парче мазилка се откърти от жилищен блок в района на „Еса“ в Габрово и падна върху предното стъкло на лек автомобил. За щастие, при инцидента няма пострадали хора, като единствено падналото парче е нанесло материални щети по колата.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Инцидентът, разминал се по чудо без човешки жертви или ранени, е станал днес (16 април), малко след 10.00 часа, алармира до редакция „Габрово Нюз“ потърпевшият собственик на автомобила.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Превозното средство е било паркирано пред жилищната сграда. Вероятно от нечия тераса се е откъснало парче. След инцидента колата е със счупен преден прозорец.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Според собственика на автомобила мазилката е полетяла от височина 12-15 метра и ако в този момент пред блока са минавали хора, някой е щял да пострада сериозно.

Малко след подаване на сигнала за случилото се на спешния тел. 112 на мястото на инцидента се е отзовал екип на РД „ПБЗН“ – Габрово, който с обозначителна лента е отцепил района, в чиито периметър всеки минувач е потенциално застрашен и има опасност за здравето му.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Жалба за инцидента е подадена и в Община Габрово, информира още потърпевшият собственик на колата. По думите му често се случвало и други собственици на коли да бъдат сполетявани от сходна съдба, но до ден днешен адекватни мерки не са предприемани.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Какви действия ще бъдат предприети този път от страна на компетентните органи покрай опасното място, където ежедневно преминават хора, предстои да разберем. Надяваме се те да бъдат навременни.

Ако и Вие станете свидетели на подобен инцидент или нещо, което Ви е направило впечатление, сигнализирайте ни на редакционния ни телефон +359 878 993 779 или ни изпратете снимка/видео на пощата на адрес: info@gabrovonews.bg, както и на страницата ни във фейсбук. Ние ще ги представим на вниманието на широката общественост.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

3 коментара

 • Да не ни се случва. Почти всички тераси в града са в това състояние.Никакъв контрол!

 • Няма страшно, скъпи съселяни!!!
  Като налепим още няколко тона стиропор по панелките, парчетата, които ще падат , ще бъдат санирани и само ще ви правят синини по главите.
  Така ще поумнеете и вече няма да гласувате за нас.

 • А на тия Карти Мира има ли го Парчовци?
  Щото ако гу нямъ, ас нямъ да си ги купя.
  Въпреки, че съм пълен с рубли от Жокер Медия, дету ни съществува…

Напиши коментар