Новини, Спорт|26.03.2018 11:51

„ФК Стеф Фреш“ с хубава победа в Шампионската лига

снимка: АНЛ – Габрово

„ФК Стеф Фреш“ записа изненадваща, но много сладка и важна победа в първия осминафинал в Шампионската лига по футбол на България. Това се случи в Пловдив срещу един от най – добрите отбори по минифутбол в страната „VIP DENT“.

Габровските шампиони започнаха със самочувствие и в първите 7-8 минути можеха да водят, но пред вратата на домакините пропуски направи Иван Лесев. Той все пак се реваншира и в 9 минута откри резултата.

Пловдивчани изнесоха играта напред, а състезателите на „ФК Стеф Фреш“ контраатакуваха опасно. На вратата сигурни намеси имаше и Стефан Кожухаров. Така се стигна до 22 минута, когато с изключително красив гол Ивайло Илиев – Джо удвои преднината за габровци.

Второто полувреме премина под непрестанен натиск на домакините, но те успяха да върнат само един гол, чрез Христо Чалъков. В края на мача бе отменен гол на Детелин Станчев, а в последната атака двама габровски състезатели не успяха да преодолеят пловдивския вратар, останали сами срещу него.

Така шампионите на Габрово поднесоха изненадата на турнира и победиха на негов терен, пълния с национални състезатели пловдивски тим. Победата с 2:1 оставя реванша, след двадесетина дни напълно отворен, с лек превес за габровските момчета.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар