Нова фейсбук група набира популярност сред габровци

Нова фейсбук група набира все по-голяма популярност в мрежата. Името й е „Похвалите и абсурдите на Габрово“.

Макар и да е присъединена към социалната мрежа едва от три дни, нейните почитатели вече доближават близо 2 000 и непрекъснато техният брой се увеличава.

Новата фейсбук група „Похвалите и абсурдите на Габрово“ е мястото, където може да се подават сигнали за нередности в нашия град, да се пишат коментари, споделят идеи, твърдения, размисли, предложения, а също така да се изразяват позитивни мнения и похвали.

Целта на групата е да стане действаща в полза на гражданите и да се даде гласност на всичко, вълнуващо обществеността.

Неин администратор е Иванка Маринова от Габрово.

„Чрез съдържанието на групата ще се опитаме да бъде обърнато внимание на проблемите, които ни заобикалят, но и да покажем всичко хубаво, което се случва в нашия град“, сподели за „Габрово Нюз“ създателят на набиращата скорост фейсбук група.

Ако и Вие желаете да станете част от новото социално пространство на Габрово можете да го направите от този линк, както и да присъедините Вашите приятели към него.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

14 коментара

 • Игорь Кириллов: «Хотелось бы отметить, что начиная с 70-х годов в Западной Европе проводились программы по разработке отравляющих веществ нового поколения. Великобритания являлась и является одним из государств, осуществляющих реализацию данной программы, и имеет колоссальный опыт и знания в разработке подобных веществ».

  Он добавил, что именно Великобритания разработала и запатентовала в 1962 году производство фосфороорганических отравляющих веществ типа VX. Позже патент был передан Соединенным Штатам.

 • Ей, Гербовофейкнюз!?
  Много сте се разхайтили нещо!
  Какви са тия статийки, дето си позволявате да пускатд без разрeшение???
  Опитвате се да ми пречите на ромското нашествие, а?!
  Май сте забравили, че ако не слушкате и не ни покривате престъпленията, ще ви спрем много бързо папкането.
  Сега се наложи да ви се обадя, ама другия път направо ви спирам хранилката.
  Умната, ей!!!

 • Другари Гербери!
  Най-важното е да не се отклоняваме от ПРАВИЛНАТА линия, която ВИНАГИ е успоредна на линията на Другаря Мизантроп Шорош и неговите умели наставници от CIA!!!
  иначе всичко е загубено, другари, особено ония сладки сметки по тропическите острови.
  Затова, да бъдем единни и да мачкаме врага!

 • Иванка Фолка….

 • Важното е новата фейсбук група да възхвалява достиженията на Танчиту, ромското включване и проектите на общината. Важно е да се порицава правителството на Орешарски, което е виновно за всички злини от второто българско царство до днес.

 • Коя е чалгаджийката на снимката?

 • Такива сми соросоидити, бивши комсумолски сикритари и приподаватели по нАучен комунизъм кату Огнян Свинчев и Мангал Костофф: майка си ша продадем за органи, за благото на Партията ГРОБ и Вашингтон.

  Затуй сига пудписахми догувор, с който признахме мацедонски език и нация.
  Щоту от Козяк тъй ни наредиха, да може да набутами и макитатъ в НАТО.

 • Влязох да я видя и аз прехвалената група…. Само хейт, плюене и т.н. Ако някой изрази човешко мнението си, го „подкарват“ някакви дебилни младежи, главно от мъжки пол, на които Габрово и света им е крив или така им е заръчано да пишат…Поредната фалшива група…Отвратена съм!

 • Миме, познахме те. ти си онази гербаджийка на щат за хвалби на Танчиту. Защо се чудиш, че хората те „подкарват“? На всички им писна от високопарни приказки и видими резултати, изразяващи се основно в кафяви преселници.

 • Искат да ни накарат да страдаме както Путин мъчи руснаците в Крим.
  Построи им само 19 км комбиниран Ж.П. мост и масистрала, ново летище в Симферопол, автомагистрала Таврида и няколко газови централи, плюс нови училища и жилищни квартали…
  Нвма да допуснем БСП да ни върне толкова назад!!!
  Искаме да седим на дърва и свещи като просперираща натоФска Усраина!!!!

 • Новата поръчкова група във фейсбук има за цел да изпуска парата през свирката. Вече започнаха да трият неудобни теми и коментари. Да ви е честита новата група.

Напиши коментар