Нова фейсбук група набира популярност сред габровци

Нова фейсбук група набира все по-голяма популярност в мрежата. Името й е „Похвалите и абсурдите на Габрово“.

Макар и да е присъединена към социалната мрежа едва от три дни, нейните почитатели вече доближават близо 2 000 и непрекъснато техният брой се увеличава.

Новата фейсбук група „Похвалите и абсурдите на Габрово“ е мястото, където може да се подават сигнали за нередности в нашия град, да се пишат коментари, споделят идеи, твърдения, размисли, предложения, а също така да се изразяват позитивни мнения и похвали.

Целта на групата е да стане действаща в полза на гражданите и да се даде гласност на всичко, вълнуващо обществеността.

Неин администратор е Иванка Маринова от Габрово.

„Чрез съдържанието на групата ще се опитаме да бъде обърнато внимание на проблемите, които ни заобикалят, но и да покажем всичко хубаво, което се случва в нашия град“, сподели за „Габрово Нюз“ създателят на набиращата скорост фейсбук група.

Ако и Вие желаете да станете част от новото социално пространство на Габрово можете да го направите от този линк, както и да присъедините Вашите приятели към него.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

8 коментара

  • Иванка Фолка….

  • Важното е новата фейсбук група да възхвалява достиженията на Танчиту, ромското включване и проектите на общината. Важно е да се порицава правителството на Орешарски, което е виновно за всички злини от второто българско царство до днес.

  • Коя е чалгаджийката на снимката?

  • Влязох да я видя и аз прехвалената група…. Само хейт, плюене и т.н. Ако някой изрази човешко мнението си, го „подкарват“ някакви дебилни младежи, главно от мъжки пол, на които Габрово и света им е крив или така им е заръчано да пишат…Поредната фалшива група…Отвратена съм!

  • Миме, познахме те. ти си онази гербаджийка на щат за хвалби на Танчиту. Защо се чудиш, че хората те „подкарват“? На всички им писна от високопарни приказки и видими резултати, изразяващи се основно в кафяви преселници.

  • Новата поръчкова група във фейсбук има за цел да изпуска парата през свирката. Вече започнаха да трият неудобни теми и коментари. Да ви е честита новата група.

Напиши коментар