Свържи се с нас

Новини

Габровец учи чрез музика младежи да обичат България

Баща на две деца от Габрово учи чрез музика младежи да обичат България. Чрез музиката си Николай Величков не търси слава.

Източник: БТВ.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

6 коментара

6 Comments

 1. Villager

  01.03.2018 at 13:18

  Видяхте ли, че Вожда няма нищо общо със сделката с ЧЕЗ?

 2. 01.03.2018 at 15:19

  Кратунко не изглеждаше много доволен.

 3. Виладжендър

  01.03.2018 at 15:24

  Не чухме национално отговорната позиция на Росенчо със срамния прякор за сделката с ЧЕЗ. Иначе на всякъде се показва, а сега явно гостува в някоя землянка.

 4. RAP

  01.03.2018 at 22:25

  пичове, нали за момчето от статията трябва да са коментарите?
  Айде малко уважение..

 5. Villager

  02.03.2018 at 11:45

  Навремето комунистите въведоха тази музика в България, така че това е комунистическа пропаганда. Много по-добре е децата да слушат демократичната чалга. Така биват подготвени за живота, а не разни рап глупости.

 6. Villager

  02.03.2018 at 13:50

  Имам си една мечта
  на Фидоска аз любовна нощ да подаря.
  Леля Цецка от портрета
  президенка да направим клета.
  Плевненийката и тя
  на заплата да наместим най-добра.
  Всички дружно да запеем
  и демократично да живеем.
  А в землянката на планината
  аз ще хейтвам за заплата.
  С пръча Парчо ще живея
  грандове ще вземам
  и дитирамби аз ще лея!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Крими

Прибраха 18-годишен на ул.“Светло бъдеще“, заради марихуана

Полицията в Габрово установи и арестува 18-годишен младеж, заради притежание на наркотични вещества. Арестът му бил осъществен вчера, 11 декември, около 14.35 часа на улица „Светло бъдеще“ в Габрово.

Той бил задържан в хода специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията, свързани с употреба и разпространение на наркотични вещества на територията на Габрово.

Местни криминалисти извършили проверка на пълнолетния габровец, като при процесуално-следствените действия установили, че той придобил и държи в себе си полиетиленова „свивка“, съдържаща зелена суха листна маса.

Намереното вещество дало характерната реакция на „марихуана“ при направения на място полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Благотворителен базар с изделия, изработени от потребителите на социални услуги

На 16 и 17 декември, понеделник и вторник, от 14.00 ч. до 19.00 ч., в търговски център на бул.“Могильов“ в Габрово, за пореден път ще се проведе Коледен благотворителен базар с изделия, изработени от потребителите на Дневен център за деца и младежи с увреждания, Дневен център за деца с увреждания, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Център за социална рехабилитация и интеграция, Дневен център за стари хора, Комплекс за социално-здравни услуги за деца и семейства и Център за обществена подкрепа SOS Детски селища.

Набраните средства ще бъдат използвани за терапия, лечение и подобряване условията на живот на деца и лица в неравностойно положение.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Кметът на Габрово чете с ученици

Ученици и учители четоха разказа „Шибил“ на Йордан Йовков и така отбелязаха седмицата на четенето в училище „Иван Вазов“ в Габрово.

снимка: Община Габрово

В урока се включи и кметът на града Таня Христова, а докато деца и възрастни четяха, на екрана в класната стая течеше филмът „Шибил“ от 1967 година, информираха от общинската администрация.

снимка: Община Габрово

Уникалният урок на седмокласниците започна с кратка история за писмеността и съответно четенето – от плочката от Градещница, обл. Враца /датирана около 5-то хилядолетие пр.н.е. и важен източник за историята на Европа в края на неолита /, през Месопотамия и Древен Египет, Древна Гърция, старобългарските текстове, съвременния език, та чак до емотиконите в днешни дни.

снимка: Община Габрово

В училището има обособен кът за четене и богата библиотека, а първокласниците се готвеха за посещение в детска градина, където да демонстрират какво са научили в първите месеци в училище.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

 

Популярни новини от последната седмица