Новини, Политика|20.02.2018 9:51

Левски е истинският обединител на нацията

снимка: БСП – Габрово

Народният представител от „БСП за България“ Кристина Сидорова, заедно със заместник – председателя на НС на БСП Кирил Добрев, поднесоха цветя пред паметника на Апостола, намиращ се в двора на Къкринското ханче.

снимка: БСП – Габрово

„Днес е модерно да се говори – как, кой и защо е обединител на нацията. Е, Левски е истинският обединител. Българин, надскочил времето, родолюбец с кауза.“ Това каза зам. председателят на БСП Кирил Добрев, който се включи в отбелязването на 145-та годишнина от смъртта на Васил Левски.

снимка: БСП – Габрово

„Човекът, който казва: “играем с живота на 7 милиона българи – трябва зряло, отговорно да се постъпва”. Човек, посветил живота си за свободата на България… “всичко, което съм сторил, сторих го за отечеството”, допълни Кирил Добрев.

снимка: БСП – Габрово

„Пред паметта на Апостола мълчим. Свеждаме глава и си даваме равносметка, колко грешни сме. Помним ли заветите му, изпълнихме ли заръките му? Разбрахме ли защо написа „Народе????“. А какво ли би написал той днес? Поклон, Апостоле! Толкова си нужен днес“, каза Кристина Сидорова.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

3 коментара

Напиши коментар