Крими, Новини|19.02.2018 14:32

Превъртял от ярост габровец псува и рани полицай при меле

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

27-годишен полицейски служител в Габрово пострада по време на изпълнение на служебните си задължения. За щастие младият полицай не е сериозно ранен. Случката се разиграла в петък, около 20.00 часа.

Тогава в габровската полиция бил получен сигнал за сбиване пред магазин на бул. „Стефан Караджа“ в областния град. На място незабавно бил изпратен полицейски екип, който овладял ситуацията и преустановил настаналото меле.

При проверка на личните документи на трима мъже, установени на адреса, един от тях отказал да ги предостави на полицаите. Започнал да отправя обидни думи и закани към униформените, държейки се грубо и предизвикателно с тях.

Въпреки полицейските предупреждения подивелият от ярост габровец не се съобразил, което наложило неговото задържане с белезници. Мъжът оказал яростна съпротива, буйствал и блъскал, като по време на задържането му пострадал 27-годишният полицай, който получил нараняване на дясната ръка.

Мъжът бил задържан за срок до 24 часа. Установено било, че е на 30 години, от Габрово, криминално проявен, регистриран за престъпления по чл. 354 А от НК. Работата по случая продължава, заведена е преписка.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • Веднага да пуснете нашия скъп котелски избирател!!!
    Догодина има меСни избори и той ще купува гласове за ОПГГЕРП!!!!
    Ние ги внасяме, храним, настаняваме и вие да ги арестувате.
    Трябвало е полюцаите сФирка да им направят, не да ги задържат!
    Срам за Нашата Полиция.

Напиши коментар