Крими, Новини|09.02.2018 14:23

Запалиха кола до търговски център в Габрово (снимки)

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Лек автомобил „Мазда“ е бил запален тази нощ до търговския комплекс на бул.“Априлов“ в Габрово, научи от свои добре осведомени източници „Габрово Нюз“. Колата е лумнала малко преди полунощ.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Пламъците са успели да обхванат предната част на автомобила, в следствие на което капакът, предният прозорец и предницата са напълно унищожени. Вероятно огънят е тръгнал именно от тази част на колата.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Разразилата се огнена стихия е била толкова силна, че паркираното на същата улица „Свети Свети Кирил и Методий“ до горящия автомобил „Пежо“ също е засегнато и са нанесени щети по него.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

По информация на габровската пожарна, сигналът за инцидента е постъпил при тях в 23.49 часа, а при овладяването на огъня са участвали четирима пожарникари.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово съобщиха за „Габрово Нюз“, че причините за възникване на пожара са в процес на установяване. Извършен е оглед от криминалисти и тече разследване, а по случая е образувано досъдебно производство.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Според живеещи в района на инцидента, вероятно се касае за умишлен палеж и уреждане на сметки, опитвайки се по този начин собственикът на изпепелената кола да бъде сплашен.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

12 коментара

 • Дядовците ни обираха мандри и взривяваха църкви, бащите ни взимаха от Луканов куфарчета с пари, а ние крадем еврофондовете,въдим цигани и джендери и,плюем по Раша и палим японски коли!!!

 • Добре се е получило, прилича на великия х’@мерикански спътник „Зума“ по време на героичните му опити да се добере до Космоса на шистов керосин.
  Мазда е измислена от Пендоската армия.
  Лапам за 24 цента..

 • Поканих моя дост Реджеп Тайипич на 22 март във Варна, за да му кажа, че не само Варна ще му дам, не само Булгаристан, а и цяла Европа съм готов да му дам да я вкара във Великата Османска Империя!!!
  А нахалните русофили да бягат в Москва!

 • Има видео от охранителните камери предполагам?

 • Хо хо, само забрави да споменеш за сваления изсраелски Ф-16, проститутко!!!
  Много добре им го начукаха руснаците на шестолъчките!!!!

 • Тея олигофрени по-горе в коментарите ги изгониха от darik габрово и сега са се преместили тук. Май да махнете коментарите и от тук

 • Да в Дарик спряха да пишат и се довлякоха тук, начело е парчeвското влечуго Вилажера, потомък на козари, израстнал в бедно работническо семейство. Като дете открил за пръв път секса с козата която пасяли с баща си, той му предложил да опита за пръв път с коза. И така и до днес Вилажера го влече зоофилията и сношаването с животни. С животните е активен а с котелските избиратели на ГРОБ е пасивен, протеглят го с парафинени пишки по 3 пъти на ден до насиране!

  Той лапа и гълта за американски центове…

 • Няма пък да спра да пиша. Това остава единствения ми законен доход, тъй като проституцията е незаконна и доходите ми от турските тираджии са също незаконни.

 • Друго си е аналния секс. Все още се надявам да забременея някой ден така. И ще бъда първия джендър, който е раждал. Може пък и да забременея орално. Опитите продължават.

 • подлого, за какво говориш? май землянката-гириз е пълна до носа ти.

 • Вилагей ходи се застреляй някъде или си намери някакво хоби, че си в тежест както на себе си така на околните около теб безполезен интернет трол , стига си писал за русия ,герб и за други различни простотии за които никой не го интересува АМА грам!

Напиши коментар