Новини, Политика|09.02.2018 9:21

Областният обсъди инициативите за Седмицата на гората

снимка: Областна администрация – Габрово

Областният управител обсъди провеждането на Седмицата на гората през месец април на работна среща с директора на Северноцентрално държавно предприятие, на горските стопанства и Държавното ловно стопанство “Росица” – Лъгът.

Невена Петкова и нейният заместник Мария Пенева коментираха мероприятията, които през настоящата година ще преминат под знакова за нашата област годишнина, а именно 80 години от създаването на ловното стопанство.

„Това е хубав повод да се направи една ретроспекция и анализ на изминалите години на това стопанство, което днес е на световно ниво“,  споделиха участниците в срещата. Акцент по време на мероприятията ще бъде работата с ученици.

В тази връзка се коментира и проблемът с липсата на кадри и в това направление като беше обсъдена и възможността горските предприятия да се включат в Седмицата на кариерно ориентиране „Дойдох. Видях. Избрах“, която се провежда на областно ниво.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

11 коментара

 • Гората трябва да се пази за да има от къде да берат моите избиратели и да може землянката да остане скрита. Ненко ще ми казва, че живее в апартамент. Апартаментите са за висшата номенклатура само. Аз живея в землянка-гириз и следователно всички останали живеят в коптори. Ненко лъже, че има и кола. Щом аз се возя на катърските каруци на избирателите, то и той няма от къде да има кола. Още повече, че на мен ми плащат да троля, а на него не.

 • парчовският простак отново изпълзя от землянката 🙂 🙂 🙂

 • Да обясня ли пак #КОЙЕВИЛЪДЖЕРА?
  ЦЪЪЪЪЪР!!!

 • подлого, измисли нещо ново. това го четем под всяка статия. да не забравяме как ти ни даде адрес на държавна администрация, като личен адрес хахахаха. лъжлива гейска подлога.

 • пожлого, а ти защо не дойде на пиацата? мммммм?

 • хахаха Вилажера пак е спрял да си пие Халоперидола, пише под 10 имена… казват, че параноидната шизофрения не се лекува и май са прави. Сега по въпросът който всеки път ми задава тая мижитурка – няма да коментирам личния си живот с човекоподобно същество!
  Относно новината искам да попитам къде е Росен по прякор клиторът?

 • Ние от ОПГ ГЕРП първо изсякохме всички гори със законна държавна контрабанда, продадохме ги в Гърция, а сега ще празнуваме Седмица на Виртуалната гора.
  То в Гербово всичко е виртуално – виртуален музей,виртуален парк с виртуално езеро , а сега и горите стават такива!!!

 • И какво разбират горепосочените дами от гори?

 • Гората в Горно Сахране я изсече Али Алиев, а не назначените от ОПГ ГЕРП бракониери.
  Лапам и го гълтам до сливиците за 24 цента.
  Грух.

 • Ти друго не знаеш ли бе, 200 пъти го написа това, глупендер! Написах го вече не живея там но имам бизнес и коли, имам и жилище… а ти ще тънеш в лайна което ми харесва. Ако искаш да се видим кажи къде и кога? Повече по тая тема няма да коментирам!

 • Докато аз си карам джипа и въртя пари ти вориш по кофите и ядеш лайна… Отрепка!

Напиши коментар