Новини, Политика|02.02.2018 16:05

Николай Григоров: Управляващите от ГЕРБ бъркат „усвоени“ с „присвоени“

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Областният председател на БСП в Габрово и общински съветник от левицата в местния парламент Николай Григоров разпространи отговор на позицията на ПП ГЕРБ, публикувана на 1 февруари в някои медии.

„Усвоени“ с „присвоени“ може да бъркат само управляващите от ГЕРБ. Обвиненията срещу мен от ГЕРБ, че съм правил схеми като представител на БСП, са безпочвени и смешни, тъй като последните 10 години Община Габрово се управлява от ГЕРБ и аз като представител на опозицията трудно бих могъл да попадна във Вашите схеми.

Затова накратко ще Ви кажа: За схема и партиен интерес говорят обществените поръчки, които печели областният координатор на ГЕРБ, партийните назначения на ръководители на почти всички общински предприятия и безнаказаността на действията на управляващите в Габрово“, заявява Николай Григоров в отговора си до ПП ГЕРБ – Габрово.

Според него за схема и партиен интерес говори и назначението на брата на Томислав Дончев като заместник – директор на новото общинско мегапредприятие в града. „За схема и партиен интерес говори и затварянето на очите Ви пред очевидни неправди над хора, които не споделят Вашите партийни възгледи“, пояснява още общинският севетник.

По думите му за партиен интерес говори и днешната позиция на детски градини и училища в защита на председателя на ГЕРБ Дряново, освободена, заради скандалния случай с дом “Хризантема”.

„Затова Ви съветвам, концентрирайте се повече върху своите действия, опитайте се поне веднъж да проведете диалог с инакомислещите и тогава търсете вината за корупцията по всички нива на управлението в града ни в мен, защото всеки, който веднъж е избрал лъжата за свой метод, неумолимо задължен е да избере лъжата за свой принцип.“

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

7 коментара

 • Очаква се скоро шведите да продадат НетИнфон и Нова.
  Вилъджера ще изхвърчи на околовръстното да сФири на тираджиите.

 • Направо е ужасно тази торба пълна с мляко и какао (сланина и фекалии) да представлява града ни.
  Сега, г-жа Свиня, моля не споменавайте от къде сте, защото над ни е срам от Вас!

 • Направо е ужасно тази балерина, дето е духала на половината партиен актив на ОПГ ГЕРП и окраде милионите, които бяха предназначени за очовечаването и цивилизоването на западналия ни град,да продължава да заема кметския пост.

  Срам за селянизирания ни и циганизиран град от селски тип.

 • То и Вилажера бърка реалността с измисления свят в който живее… колко заблудени хора има ама то това е насадено от ОПГ ГЕРП…

 • Ти наистина ли си мислиш, че ще ти кажа къде живея, каква кола карам и какъв ми е бизнеса? Мога да ти дам много примери на хора от града подкрепящи БСП които са бизнесмени – Пейо Пеев…

Напиши коментар