Новини, Политика|01.02.2018 15:29

Кристина Сидорова направи на пух и прах габровските гербери

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Габровският народен представител от социалистическата партия Кристина Сидорова направи на пух и прах местната структура на ПП ГЕРБ, отговаряйки на позицията им, разпространена до избрани медии, че не е спазила ангажиментите си за защита на жените от насилие, тъй като не е подкрепила ратификацията на Истанбулската конвенция.

„Оглушителното мълчание на ПП ГЕРБ – Габрово, по повод скандалите от последните дни, беше нарушено от меко казано, странна и нелепа декларация по мой адрес, пълна с неверни твърдения и внушения.

Зад опита им да дискредитират работата ми като народен представител и каузите, които подкрепям, прозира собствената им безпомощност и фактът, че няма как да коментират бездействието на своите избраници.

Да, през последните две години съм участвала в не една инициатива, в подкрепа на борбата срещу насилието над жени и деца.

Да, като жена и майка, ще продължа да осъждам всяка проява на агресия и дискриминация.

Да, ще продължа да работя за адекватно законодателство. Както вече го направихме, с предложение за изменение на Наказателния кодекс.

Относно твърдението, че съм подвеждала жените в областта и страната ще кажа само: Дали е подвеждане предложението ни за създаване на кризисни центрове във всеки областен град, предложението ни да се инкриминира домашното насилие и да се криминализират „насилствените бракове“. Ако това е подвеждане на жените в България, нека да съм ги подвела.

Колко предложения за борба с домашното насилие внесохте в Народното събрание, колко кризисни центъра изградихте, господа управляващи? Или не го направихте, защото нямаше конвенция?

Моите усилия и моята битка е била и ще бъде – защита на българските деца и жени, с или без Конвенция! И тя е ясна на всички. За разлика от позицията на народните представители от управляващото мнозинство, представляващи Габрово в Народното събрание, която остава неясно“, категорично заявява народният представител Кристина Сидорова.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

13 коментара

 • Абе защо като някой напише че това е комунистическите псевдоновинарски сайт, веднага коментарът се изтрива?

 • Не е само този, много са! Да напомним, че всеки сайт който не слугува на четирибуквената мутренска групировка регистрирана като политическа партия, ами даже ни трие опорните точки с които се самовъзхваляваме, е собственост на дебелото комунистическо животно, което служи на милионера – контрабандист.

  Трий, Свиньо!

 • Предсрочни местни избори и изриване на цялата гербава администрация! Тия са си ебали мамата, нищо не става от тях! Жалко, че няма как да изринем и областната администрация… Вън ГЕРП от Габрово ВЪН ВЪН ВЪН

 • Хахахахах премести се от Дарик тук, което не е особенно умна постъпка понеже сайта е на тая от снимките! И да ако тя спечели изборите което е много вероятно, ще изринат цялата крадлива, лъжлива, измекярска администрация. Няма да е лошо и нещо по глобално да се случи – да се изрине цялата клоака на герп навсякъде, от всяко кътче на България! Да ти кажа не ме бърка да ме управлява Путин или който и да е там дори китаец, виетнамец стига нещата да се променят. 28 години стигат, стига вече лъжлива демокрация и политици който ограбиха и в момента грабят страната! СТИГА!

 • Villagere май ти трият коментари, защо ли?

 • Ти в центъра на Габрово не се появи да ти се изплюя в лицето, такава мишка си, че не искам да ти обяснявам нищо. Не, ти няма да си в Белене ами в жигулата на едни помаци от глогово да си те развъртят! Казах!

 • Всичко си има и 5 апартамент и почивка в Гърция, ама теб те е нямало, няма как мишок като теб да се появи където и да е. Ти си един трол драскач по новинарските коментари, дребна душица…

 • Добре като си довлечеш миризливия задник към Габрово пиши къде си се наврял и ще дойда да ти строша главата и да ти се изсера в устата! Ама тоя път ще снимам как ти се изхождам в устата и се давиш с лайна. Съгласен?

 • Не не тоя път ти ще кажеш къде, все ми е едно, ама като те знам каква си мишка ще ме извикаш в някоя дупка!

 • Е теб не те ли управляват точно такива в момента и от от 28-29 години… гнусни, безродни, безчестни подлоги!

  Да бях на Гърция защото не вярвах, че ще се появиш… аз още не вярвам, че си бил там по това време.

  Пак ти казвам измисли си място където ще си и ще дойда да ти серя в устата.

 • Много бизнеси имам и много коли, отделно получавам пари и от БСП да се занимавам с такива отрепки като теб. Не се занимавай с мен да не ти натроша главата и да ядеш със сламка през гъза, ясно???

Напиши коментар