Новини, Спорт|31.10.2017 9:45

„Копакабана“ излезе начело в Неделната по футбол

снимка: АНЛ – Габрово

„Копакабана“ поведе в класирането на Английската неделна лига по футбол на Габрово, след изиграването на мачовете от 8-я кръг.

Първо през седмицата, в отложен мач, новите лидери победиха „ФК Стеф Фреш“, с 4:3. Те водиха до самия край с четири безответни гола, но шампионите направиха късен щурм и за малко да обърнат резултата. Ивайло Христов, Веско и Милен Панчеви и Петко Моровяков бяха точни за победителите.

В неделя, резонно бе победен и тимът на „Вихър Яворец“, със 17:1. По четири гола вкараха Климент Велев и Веско Панчев, а по три добавиха Ивайло Райнов и Милен Панчев.

В равностоен мач, „Приятели“ надигра тима на „Street football“, с 4:1. Хеттрик за победителите отбеляза Антон Тонев, а момчетата от Шумата направиха фрапиращи пропуски пред вратата на Даниел Тапов.

В много интересен мач, с доста обрати в резултата, „Веспа“ продължава да е без загуба, след като победи „Рио“, с 5:3. По два гола вкараха Павел Лолев и Здравко Христов.

Захари Михайлов, с два гола, задържа тима на „ФК Старо Село 777“ на второто място в класирането. Мачът с „Ястребите“ бе много интересен, но накрая ликува тимът на Кирил Каменополски, с 5:2.

Малко изненадващо, но напълно заслужено, след прекрасна игра, отборът на „FC Eagles“ победи тима на „New Boys“, с 3:1, след голове на Атанас Гинев, Тихомир Станев и Станислав Цанков.

В последната среща за деня, бе и най – голямата драма. Отборите на „ФК Стеф Фреш“ и „Идеал Стандарт Видима“ загърбиха защитния футбол и направиха истински голов спектакъл. След много обрати и изравнявания в резултата, шампионите от миналата година грабнаха трите точки в края, след победа с 6:5. С хеттрик за победителите се отличи Иван Лесев.

Идната неделя, 5 ноември, предстои поредният, 9 кръг от АНЛ – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар