Новини, Спорт|18.10.2017 9:48

Бранко Бабачев: Имаме закачка с Карашев, идва краят на Деян Топалски!

снимка: Boec.bg

Днес медията за бойни спортове в България boec.bg ще ни срещне с един от най-големите и обещаващи таланти на българския ММА и кикбокс – габровецът Бранко Бабачев, на който му предстои голяма среща срещу Радослав Карашев съвсем скоро. Разбира се редакцията на медията не подминава и темата за Деян Топалски.

Ето какво заяви пред boec.bg самият Бранко.

– Здравей Бранко. Стана ясно, че едно твое предизвикателство вече е реалност, а именно към Радослав Карашев. Би ли ни разказал малко повече за това ти желание да се биеш точно срещу него, той как го прие и какво да очакваме от този мач?

Бранко: Радо ми харесва, агресивен и атрактивен състезател, търсещ боя. Ще стане красив мач с него, а и си имаме лека закачка, той знае. Времето дойде! Мачът наближава и ще стане ясно какво ще се случи! Аз няма да говоря преди мач. Ще говоря след мач и вътре на ринга, когато бие гонгът на първия рунд!

– Как протича тренировъчният процес за тази среща и би ли разказал малко повече при кого, как и защо тренираш?

Бранко: Подготовката ми протича супер. Тя се провежда в Иккен, под ръководството на Краси Колев (Комбинаторът)! Имам добри спаринг партньори и всичко е наред!

– Преди няколко дена завърши републиканското първенство по кикбокс, на което ти не взе участие, но въпреки това със сигурност би трябвало да имаш мнение за нивото на състезанието и бойците. Какво е то и смяташ ли, че на следващото състезание, когато се пуснеш можеш да спечелиш златното отличие и ако да, в коя категория?

Какво отговори на този въпрос боецът от Габрово, какво сподели по отношение срещата му с Деян Топалски, както и цялото интервю можете да прочетете оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар