Новини, Политика|11.10.2017 10:12

Областният: „Любовта, с която са заобиколени всички тук никога да не спира“

снимка: Областна администрация – Габрово

Областният управител Невена Петкова, заедно със заместник – областния управител Мария Пенева бяха гости на тържество по повод 10 годишния юбилей на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания Габрово, информираха от администрацията на губернатора.

В поздрава си към всички ползватели на Дома, гости и приятели Невена Петкова пожела най-вече щастие, а „любовта, с която са заобиколени всички тук никога да не спира“ – каза още тя и благодари на целия екип, който споделя радостните моменти и предизвикателствата.

снимка: Областна администрация – Габрово

„Бъдете здрави, все така мотивирани и вдъхновяващи за всички нас!“ – допълни още областният управител. Освен милите думи, прекрасните изпълнение, с които рождениците изненадаха своите гости, подаръците и разбира се празничната торта днешният ден за всички, които са свързали живота си с Дневния център и го приемат като своя мисия, е ден за равносметка, благодарност и повод за гордост за изминалите 10 години.

„Години, които превърнаха мечтите на родители и специалисти за създаване на този център в повече от реалност. Дневният център зае своето място в структурите на социалните услуги и с гордост отбелязва развитие си в различни насоки за интеграцията на младите и пълнолетни хора с увреждания от града. Почувствахме се горди, че сме част от случващото се, от добрите дела и бъдещето на хората с увреждания в нашия град!“ – сподели развълнувано директора на центъра Росица Димитрова.

снимка: Областна администрация – Габрово

За да споделят празника бяха дошли депутати, представители на община Габрово, на културни и социални институции, дарители и най-вече приятели. Всички те имаха възможност да разгледат своеобразна изложба с произведения, изработени от хората с увреждания по време на тяхната арт – терапия.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Коментарите са затворени