Новини, Политика|10.10.2017 16:54

БСП – Габрово: ГЕРБ трябва да управлява прозрачно, а не порочно!

© Copyright 2017 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Местната структура на БСП в Габрово силно разкритикува управляващите от ГЕРБ и водената от тях политика, като ги призова да управляват прозрачно, а не порочно. Това гласи позиция, разпространена до габровските медии от централата на левицата.

„БСП – Габрово категорично се противопоставя на порочния модел, по който се управляват общински и държавни структури. Време е да се сложи край на назначения, направени не на база професионални качества, а на роднинско – приятелски принцип.

За всеки гражданин на Габрово е видно, че инструментите на властта превърнаха партията на Борисов в пълновластен господар на региона.

Нейните кадри овладяха всички общински структури и с начина си на работа принудиха много млади хора да напуснат, защото не са от техния електорат и не желаят да изпълняват партийните им заповеди.

Изнесените данни от народния представител от левицата Кристина Сидорова поставиха много въпроси, въпреки че тази информация е известна на всички габровци и е споменавана неведнъж в местни медии.

Отговорът Ви, уважаеми управляващи, с назоваването на така наречените БСП кадри в общинските звена, показва Вашата поредна слабост. Споменатите от Вас хора не са част от ръководството на партията в Габрово, някои дори не са членове на организацията ни.

Затова Ви призоваваме: Концентрирайте се върху развитието на общината. Защото Габрово вече не е нито българският Манчестър, нито културният център на България, а с овластяването на хора, единствено и само на роднинско – приятелски принцип, скоро няма да има и малък шанс нашият град да бъде предпочитано място за живеене“, пише в изпратеното до медиите писмо.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Коментарите са затворени