Трета среща „Да играем“ и пътуващата библиотека с настолни игри

снимка: Дом на хумора и сатирата

За трети пореден път любителите на настолните игри си дават среща в Дома на хумора и сатирата, информираха от Веселата къща.

Станал вече традиция, този ден предлага забавление и пълноценно споделено време с най-близките ни хора. Пътуващата библиотека разполага с над 70 настолни игри, подходящи както за най-малките, така и за възрастните.

Игри за наблюдение и анализ, стратегически игри и такива, подпомагащи развитието на фина моторика и ловкост – всички те ще са на разположение на гостите на събитието от 11 до 17 часа на 10 септември – неделя.

снимка: Дом на хумора и сатирата

Инициативата „Да играем“ има за цел да запознае по-широката публика с настолните игри – традиционни, класически и съвременни.

Игрите са чудесен начин за забавление и възможност за общуване – в тях всички са заедно и участват в много непосредствени взаимодействия. В този ред на мисли, игрите могат успешно да се приложат като средство за работа в екип и тиймбилдинг.

Игрите имат и огромен образователен потенциал, тъй като чрез тях се развиват разнообразни умения, а могат да бъдат преподавани и знания в различни области на науката.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар