Любопитно, Новини|08.09.2017 10:00

Вечер в парка тази събота в Маркотея

снимка: Община Габрово

Приказни концерти, много забава, грандиозно пускане на светещи балони – за първи път в Габрово и магично огнено представление.

Това може ви очаква тази събота, 9 септември, в габровския парк „Маркотея“.

Програмата ще започне в 18:00 часа с уъркшоп (workshops) на Центъра за работа с доброволци, спортен клуб „НЕКСТ“.

От 19.00 до 21:20 ще се проведе концерт на групите “ Cup of Tea“ , „Respect band “ и „Blue Jam Ways“.

Пускането на светещите балони е насрочено за 21.30 ч., а веднага след това ще можете да се насладите на огненото представление на група F.I.M.S.

„С нетърпение Ви очакваме, за да споделим тази вдъхновяваща вечер с Вас! Заповядайте на една вечер,изпълнена с развлечения и забавления, и нека заедно да разпуснем, забавлявайки се!“, споделят организаторите.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

3 коментара

  • Ами ще правят макети, като на х’американците корабоносачите им са си макети и вече втори го разрязаха като ръждива консерва „Русенско варено​“.
    Така е, като нямат достоен противник братята руси, ще си играят с макетчета :-)))

  • Твърде интересна таблица се появила в „сирийския” раздел на експозицията на Международния военнотехнически форум „Армия-2017”, съобщи интернет-изданието warfiles.ru. На нея е отразена статистиката на свалени 12 различни летателни апарата в небето над Сирия от силите на ПВО от 23 март до 6 юли т.г. Освен „стандартните” реактивни балони на терористите, които редовно се пускат към руските войски, в таблицата са посочени американски и израелски БПЛА. Най-голям интерес предизвиква израелският БПЛА Heron. Три такива апарата, производство на израелската компания IAI, са унищожени на 9 април, 20 май и 6 юли. Всички те се насочвали да разузнават руските войски, но били свалени от ЗРК „Панцир” с по една ракета на дистанции 14, 9 и 16 км на височини съответно 6,7 и 4 км. Стрелбата е водена от позиционните райони на ПВО в района на Хмеймим, Тартус и Масяф. Израел не е изразявал протести пред Москва. IAI Heron е безпилотен разузнавателен летателен апарат за продължителни полети (до 50 часа) на средни и големи височини, носи до 250 кг електронно оборудване и обозначава цели за изтребители, вертолети и ракети. Размахът на крилото е почти 17 м., маса – над 1 тон. Единичната му цена е 10 млн долара.

  • А бива ли такава излагация с отвратителното езеро в този парк?!?!?! Гнус ме е да минавам там…

Напиши коментар