Новини|16.08.2017 11:21

Турнир по стрийтбол за деня на младежта в Дряново

снимка: ОИЦ – Габрово

С много спортни емоции, настроение и усмивки премина отбелязването на Международния ден на младежта в Дряново.

В организирания от Областен информационен център – Габрово, Община Дряново и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни турнир по стрийтбол се включиха осем отбора от Габрово, Дряново и Севлиево.

Участниците премериха сили, в отбори по трима играчи на баскетболното игрище в Спортен комплекс „Локомотив“ град Дряново.

Областен информационен център – Габрово се включва в отбелязването на международния ден на младежта за втора поредна година, за да подкрепи разгръщането на възможностите и потенциала на младите хора и да подпомогне тяхната информираност за пълноценно включване в развитието и прогреса на нашето общество.

На свой информационен щанд по време събитието Областен информационен център – Габрово предостави на присъстващите информация за възможностите за финансиране с европейски средства, като акцент бе поставен върху актуални процедури, насочени към младежи и подкрепа за стартиране на самостоятелен бизнес.

Първенците в турнира по стрийтбол получиха специални награди от Областен информационен център – Габрово, медали и парични премии от Община Дряново.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар