Новини, Спорт|24.07.2017 8:58

Отмъщението на Бранко Бабачев

снимка: Boec.bg

Ето, че дойде моментът, в който един от най-големите и обещаващи таланти на българския ММА и кикбокс – габровецът Бранко Бабачев успя да отмъсти за единственната си загуба в кикбокса на професионално ниво. Това се случи по време на Pro Fight 10, провела се в Бургас, където всички почитатели на бойните спортове присъстваха на това уникално шоу, писа boec.bg.

Март месец тази година във Варна се проведе гала, на която взе участие Бранко Бабачев и Едуард Алексанян, като излязоха един срещу друг готови на всичко, за да спечелят. Тогава победител излезе Едуард, като срещата беше изключително успорвана и до последно не беше ясен изходът от нея.

Оттогава до втората им среща на ринга, Бранко Бабачев съумя да вдигне играта си на доста по-високо ниво и да покаже на какво е способен, за да вземе заслужен реванш от Едуард.

В зала „Младост“ в Бургас, габровецът доминираше през по-голяма част от срещата, като наблягаше на силни и точни удари както с ръцете, така и с краката. Пресата, която налагаше над Едуард, изигра страхотна роля за изхода на срещата и заслужено вдигнатата ръка от главния съдия беше тази на Бранко Бабачев, който спечели с 3 на 0 гласа.

Очаквайте да разберете кой е следващият боец, предизвикан от Бранко Бабачев на ринга, в най-скоро време.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар