Новини, Политика|17.07.2017 10:50

Щом политиците пак „задъвкаха“ Тунела под Шипка значи идват избори!

„Разбирам, че на опашката със загрижени строители на тунела под Шипка, след Борисов, Павлова, Цецо Михов и Дончев, се е наредил и настоящият регионален министър Нанков. Тази дъвка ГЕРБ я ползват вече 10 години. След 10 години „Градим България“ по този проект е изградена само част от околовръстния път на Габрово, а тунел няма дори на картинка. Щом Николай Нанков говори за тунел под Шипка, значи отново идват избори.“

Този коментар написа на профила си във фейсбук доскорошният габровски депутат Кирил Добрев по повод изказване от парламентарната трибуна на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, заявил че Тунел под Шипка ще има, не защото е приоритет в предизборната и впоследствие управленската програма на ГЕРБ, а защото е жизненоважен.

От думите на Нанков става ясно, че за Тунела под Стара планина е възложено разработване на разширен идеен проект, но Добрев контрира, че случването му ще се проточи напред във времето. „До 2020 г. може би ще има разширен идеен проект за тунела“, коментира още бившият народен представител от Габрово.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар