Свържи се с нас

Икономика

Нела Рачевиц откри 17-та Годишна среща на ABTTA

Published

on

снимка: Община Габрово

Община Габрово бе домакин на 17-та Годишна среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (ABTTA), която се проведе от петък до неделя в града. Срещата започна със семинарна част, по време на която членовете на Асоциацията обсъдиха теми, свързани с развитието на туризма в България и предизвикателствата, пред които са изправени туристическите агенции в осъществяването на дейността си.

Заместник-кметът на община Габрово Нела Рачевиц официално откри форума, като отправи приветствие към участниците и гостите на събитието. Тя представи предимствата на града в областта на туризма, като наличието на два големи природни парка – Национален парк „Централен Балкан“ и Природен парк „Българка“, на туристическите обекти като АИР „Боженци“ с музея към него и ЕМО „Етър“, единствените по рода си Интерактивен музей на индустрията и Дом на хумора и сатирата, Регионалния исторически музей и Соколския манастир.

Обекти, които представят по най-добър начин местното културно и историческо наследство, както и българските традиции. Заместник-кметът Рачевиц запозна гостите и с една от най-новите инициативи – общото представяне на Габрово, Трявна, Севлиево и Дряново по туристически борси в един общ туристически продукт.

снимка: Община Габрово

Целта е четирите града от областта да си сътрудничат в привличането на гости на региона. По думите й, общините най-вече ще разчитат на знанията, уменията и опита на туроператорите в осъществяването на тази цел.

Затова партньорството между двете страни – общини и туристически агенции, е необходимост. Тя пожела на участниците в срещата ползотворна работа и да се върнат в Габрово или заради професионалната си ангажираност в туризма, или като гости на града на хумора и сатирата.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица