Крими, Новини|01.06.2017 11:20

Делото за пребития до смърт габровец тръгна. Изслушаха 8 свидетели

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

В съдебно заседание, проведено на 30 май т.г., състав на Окръжен съд – Габрово, с председател съдия Василева, даде ход на наказателно дело за умишлено убийство.

Подсъдим по делото е К.М. от Габрово, обвинен в това, че на 21 октомври 2016 г., в коридор на приземен етаж на къща, находяща се на ул. „Стефан Караджа“ в Габрово, чрез нанасяне на удари с юмрук и ритници с крака, умишлено умъртвил 54-годишен габровец.

В хода на съдебното следствие съдът изслуша 8 свидетели – част от тях посочени от обвинението, а останалите допуснати по искане на защитата.

Като доказателства по делото бяха приобщени и заключенията на изготвените на досъдебното производство химически експертизи, съдебномедицинска експертиза на веществени доказателства и съдебно-психиатрична експертиза.

С оглед неявяването по уважителни причини на вещите лица, изготвили съдебномедицинската експертиза относно причината за смъртта на пострадалия, съобразявайки и становищата на страните, държащи на непосредственото им изслушване, съдът отложи разглеждането на делото.

Следващото заседание е насрочено за 3 юли 2017 година.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар