Новини, Политика|15.05.2017 15:21

Символът на държавността премина в ръцете на Невена Петкова

снимка: Областна администрация – Габрово

„Приоритетите в работата ми ще бъдат приоритетите на жителите на региона ни.“ Това заяви областният управител Невена Петкова по време на официалната церемония по приемане символа на държавността от своя предшественик Иванка Баева.

снимка: Областна администрация – Габрово

Бившият губернатор на Габрово Иванка Баева пожела „На добър час“, на новия областен управител.

Пред служителите от Областна администрация Невена Петкова сподели, че е изключителна чест за нея и отговорност да бъде на този пост. До момента тя не е заемала публична управленска позиция, но в това вижда възможност да се помага на хората.

снимка: Областна администрация – Габрово

„Ще работя в диалог и партньорски отношения с кметовете на общините от област Габрово, с различните представители на местните институции, както и ще отстоявам интересите им пред държавните такива“, каза областният управител Невена Петкова.

Тя подчерта, че в работата си ще заложи на приемственост по отношение приоритетите на местната власт, по които се работи през годините, като съобразно правомощията и компетенциите си ще съдейства за тях.

„Вярвам, че ще бъдем добър екип и заедно ще постигаме набелязаните цели“ – каза още областният управител, приемайки бронзовата пластика с лъва – символ на държавността.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар