Новини, Спорт|03.04.2017 10:04

Първи служебни загуби на Неделната по футбол на Габрово

снимка: АНЛ – Габрово

Само четири мача се изиграха от 19-я кръг на Английската неделна лига по футбол на Габрово. Две от срещите бяха отложени, а два отбора не се явиха за мачовете си. „ФК Гипсострой 08“ не успя да събере състав за срещата си с „Копакабана“ и загуби служебно, с 0:5. Същата участ сполетя и тима на „Лестър Сити“, неявил се за мача си срещу „Laziale“.

„Идеал Стандарт Видима“ поднесе изненадата на кръга, побеждавайки предварително сочения за фаворит тим на „Палаузово“/Интерпауър/ с 6:2. Хеттрик реализира Мартин Трифонов, а два гола добави Никифор Велков. „ФК Трепни“ победи „Приятели“ с 2:0, след два гола на Радослав Гутев.

„New Boys“ постигна трета поредна убедителна победа с 5:0 над „Eagles“. Два гола отбеляза Дейвид Арнаудов, а по един добавиха Димитър Зарков, Здравко Христов и Йоан Василев.

В четвъртък, в отложен мач, дебютантите в лигата отнесоха и Магазинът „Катрин“ с 6:1, с по два гола на Янко Зарков и Дейвид Арнаудов. „ФК Старо Село 777“ победи с 8:3 „Боди Груп Експрес“. Хеттрик наниза Павлин Иванов.

В отложен мач, игран през седмицата, „Лестър Сити“ допусна загуба, с 3:13 от „FC Fresh“. По четири гола за победителите отбелязаха Деян Пенев, Георги Цветков и Светослав Стефанов.

В дербито на изминалата седмица, „Копакабана“ и „Палаузово“/Интерпауър/, завършиха 2:2. Мартин Ангелов откри за шампионите, но Пенко Стефанов и Дамян Кънев, направиха пълен обрат за „палаузовци“. Минута преди края Ивайло Христов изравни и смълча многобройната публика.

Следващият, 20 кръг на АНЛ Габрово, ще се проведе следващата неделя, на 9 април.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар