Крими, Новини|27.02.2017 14:51

Внесоха акта на извратеняк, обрал и опитал да я изнасили баба

Снимката е илюстративна

Снимката е илюстративна

Районна прокуратура – Габрово внесе в съда обвинителен акт срещу 40-годишен рецидивист, направил опит да се съвкупи с възрастна жена и откраднал парите й.

Обвинението срещу Светослав Н. е за това, че на 08.11.2016г. в село в община Габрово, при условията на опасен рецидив, направил опит да се съвкупи с жена, като я принудил към това със сила и заплашване – нанесъл й множество удари в лицето и я заплашил с нож.

Както и за това, че по същото време, при условията на опасен рецидив, чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот – премахване на метална пръчка от прозорец, отнел паричната сума от 190 лева от владението на пострадалата, без нейно съгласие и с намерение противозаконно да ги присвои.

Обвиняемият живеел под наем в къща в селото. На 07.11.2016г. консумирал алкохол в магазин в центъра на селото, а след това продължил да пие ракия в къщи. Малко след полунощ излязъл от дома си и отишъл до къщата на пострадалата с цел да влезе вътре и да вземе пари.

Прескочил оградата, със сила дръпнал и отворил крилото на прозореца и влязъл вътре. Проверил различни стаи и накрая влязъл в спалнята, където възрастната жена спяла, легнал до нея в леглото и започнал да я целува.

Пострадалата се събудила и уплашена от мъжа с маска на лицето се развикала. Тогава обвиняемият я блъснал, казал й да мълчи, тъй като щял да я пребие, започнал да я удря, свалил до бедрата панталоните и бельото си и въпреки съпротива на жената се опитал да се съвкупи с нея, но не успял, тъй като нямал ерекция.

През цялото време запушвал устата й, за да не вика, заплашил я с нож, че ще я убие и я попитал къде са парите й. След като жената му посочила къде са, обвиняемият взел всичките й пари и си тръгнал.

Светослав Н. е осъждан. По искане на прокуратура е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража“.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар