Занимания в Библиотеката през зимната ваканция

снимка: РБ "Априлов - Палаузов"

снимка: РБ „Априлов – Палаузов“

Предложения за занимания през зимната ваканция, 4 февруари – 8 февруари, предлагат от Регионална библиотека „Априлов – Палаузов“ – Габрово.

ggggggggП Р О Г Р А М А

6 февруари / понеделник /

Техниката „Пачуьрк“– изработване на творби с техника „Пачуьрк. Учениците ще получат първите си знания по композиция, пропорции, материя и цвят. Творческите занимания са подходящи за деца на възраст от 6 до 14 години.

7 февруари / вторник /

„Хоби за сръчковци“- ателие за изработване на апликации от сюжети върху произведения на Емилиян Станев по повод 110 години от рождението му (1907-1979 год.). Целта на заниманията е да се провокира изграждането на художествени образи и стимулиране на интереса при учениците към пъстрото творчество на Емилиян Станев. Творческите занимания са подходящи за деца на възраст от 4 до 14 години.

8 февруари / сряда /

„Валентинки за любими хора“- ателие за изработване на поздравителни картички (по повод празника Свети Валентин) за развиване на творческите способности при деца на възраст от 8 до 14 години.

Творческите ателиета ще се провеждат от 10.00 до 12.00 часа в обновената зала за инициативи на Детски отдел при Регионална библиотека „Априлов – Палаузов“ (в сградата на НЧ „Априлов – Палаузов“ и са безплатни за всички читатели.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар