Новини|11.01.2017 12:52

Цялата налична техника чисти улиците на Габрово

© Copyright 2017 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2017 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Продължава почистването след интензивния снеговалеж в Габрово. Тази нощ приоритетно бяха уширявани основните улици в града.

Усилията са насочени към почистването на по-малките улици, стръмните участъци, включително стълбищните подходи по височките части.

ОП “Благоустрояване“ почиства без прекъсване градската улична мрежа с цялата налична техника. Продължава почистването и на общинската пътна мрежа от Дружество „Димас”.

Общински пътнически транспорт обслужва със закъснение вътрешните градски линии в посока Етъра, Ябълка, Еловица. Тази сутрин бе затруднено обслужването на част от междуселищните линии към Мичковци, Междене, Лесичарка, Балани.

Актуална информация за обслужването на вътрешноградските линии може да бъде получена на телефон 066 80 69 49, в интервала от 04:00 до 22:00 часа, а за междуселищните и междуградските линии – на телефон 066 80 55 66, в интервала от 06:00 до 20:00 часа.

Към настоящия момента няма населени места без електрозахранване на територията на общината.

Пътят към Узана е почистен, пътните артерии между базите се обработват. Движението на автомобилите в това направление е препоръчително да бъде с вериги.

Възстановено е движението през проход „Шипка“, с изключение на МПС за превоз на товари, с технически допустима максимална маса над 12 тона и ремаркета и полуремаркета, с технически допустима максимална маса над 10 тона.

Снегопочистването на пътните настилки в участъците Габрово – Трявна, Габрово – Севлиево, Габрово – Дряново и Люляци се извършва от машини на Обласно Пътно управление.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар