Новини, Спорт|07.01.2017 12:15

23 отбора ще вземат участие в турнира по футбол на Габрово

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

23 отбора от областта ще вземат участие в 25-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово, информира електронното спортно издание sport-gabrovo.com.

Те са разпределени в 6 предварителни групи – пет с по четири отбора и една с три. Взето бе решение да се изчака до понеделник за евентуалното включване на още един тим, за да бъде попълнена и група 6.

Водачи на шестте групи са отборите на Община Дряново, Стеф, Титан ММ, Шести участък, ВиК и Копакабана. Разпределението на останалите отбори по групи може да намерите ТУК.

Турнирът ще стартира в понеделник. Ще се играят по три срещи на ден, от 18, 19 и 20 часа. Програмата за груповата фаза е ТУК.

Преди първия мач отборите трябва да представят списък на отбора, подписан от водача му и заверен от ОС на БФС – Габрово, в който специално са отбелязани играчите от Трета лига (ако има такива), документ за предсъстезателен медицински преглед на играчите и депозит в размер на 20 лева, съгласно член 54 от Наредбата за провеждане на турнира.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар