Новини|22.12.2016 14:49

Братовчедка на Банев подписала договора за нарязването на „Елма“ в Троян

снимка: Troyanpress.com

снимка: Troyanpress.com

Миналата седмица съобщихме кои работници от „Елма“ АД ще вземат най-много пари от закъснелите в продължение на повече от 4 години неизплатени заплати. Впечатление ни направи името на Анна Райкова, назначена от любимия си братовчед и мажоритарен собственик на ЕЛМА Николай Банев за изпълнителен директор на завода.

От кратка справка в Уикипедия става ясно, че Николай Банев е родом от с. Любимец. Същата госпожа Райкова и тя е от село Любимец, област Стара Загора. Банев е роден през 1962 г., а Райкова през 1959 г. и най-интересното е, че те са първи братовчеди.

снимка: Troyanpress.com

снимка: Troyanpress.com

Анна Райкова има да взима от „Елма“ АД възнаграждения в размер на 19 500 лв. като преди нея е счетоводителката на Баневи Валентина Радкова с 22 120 лв.

Николай Банев е изпълнителен директор на „Елма“ до септември 2008 година, през 2009 г. става Пламен Цеков и малко след него през месец ноември чистачката на „ВС Русалка“, а после готвачка в „Нунките“ – Анна Райкова става изпълнителен директор на „Елма“! Най-фрапиращото е, че подписът на Анна Райкова стои под договора за нарязването на цялата „Елма“. Тя го е подписала по указанията на мажоритарния собственик Николай Банев.

На 6 януари 2010 г. Райкова в ролята на изпълнителен директор подписва договор с „Метал – Груп“ ЕООД за нарязване и предаване на цялата парова централа за скрап, към нея и всички тръби и радиатори в корпусите и извън тях!

Семейство Баневи определено заслужават номинация „Най-големи скрападжии на България“, само че с престъпното си поведение на гърба на всички българи в техните над 130 предприятия, убивайки в това число и поминъка на троянци!

dogovor-1

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар