Новини, Обяви|28.11.2016 7:59

H&M отваря врати в Габрово

dsc_4986

H&M пристига в Габрово и с това си откриване бележи своята двадесета подред локация в страната. Магазинът, който ще се простира на 1500 кв.м, ще се намира в най-добрата шопинг дестинация в града – Terra Mall на бул. Могильов 47, а откриването ще се състои на 1 декември /четвъртък/.

Заповядайте в 10:00 часа , когато поп звездата Михаела Филева ще подгрее феновете на модата с мини концерт на сцената пред входа на магазина.

Вратите на магазин H&M в Габрово ще отворят точно в 11:00 часа с прерязване на лента, а първите 100 клиенти ще получат подарк карта-ваучер на стойност 20 лева.

H&M пристига в Габрово с мода за жени, мъже и деца (включително концепциите H&M+, Mama и Denim) и селекция от най-новите си предложения от колекциите за зимата.

Този сезон дамската мода е вдъхновена от меките цветове и акцентира върху комбинациите от материи, сред които се нареждат кадифе, коприна и металически обработки, разработени в основните модели за сезона – рокли и блузи с тънки презрамки, плисирани поли, удобни плетива и дълги палта. За мъжете H&M предлага модерни облекла за специални поводи, както и удобни и лежерни модели за свободно време. Детската колекция се фокусира върху модерни предложения в най-доброто съотношение на качество и цена.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1419642655001404/

Етикети: , , , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Коментарите са затворени