Свържи се с нас

Новини

H&M пристига в Габрово

*Платена публикация*

cq5dam-web-980-645

H&M, Hennes & Mauritz AB, международната модна компания, позната с предлагането на модерни и устойчиви облекла, ще отвори врати на своя 20-и магазин в България. Той ще се намира в град Габрово, в Terra Mall на бул. Могильов 47. Откриването ще се състои на 1 декември /четвъртък/ точно в 11:00 ч.

„За нас е удоволствие да отпразнуваме двадесетия H&M магазин в страната с откриване на първи за Габрово магазин! H&M е най-добрата и предпочитана модна дестинация във всеки нов град, което превръща предстоящото откриване в дългоочаквано събитие за всички почитатели на модата в града. Радваме се, че можем да предложим мода и качество на най-добрата цена  за жителите на Габрово, както и да дадем възможност на талантливите хора в Габрово да се развиват професионално в бързо растяща компания като нашата. Нямаме търпение да започнем да работим заедно“, коментира Сандрин Галпароли, Регионален мениджър на H&M за България, Гърция и Кипър.

Разположеният на общо 1 500 кв. м магазин в Terra Mall ще предлага мода за мъже, жени и деца, включително концепциите H&M+, Mama и Denim, и ще бъде отворен всеки ден от 10:00 до 20:00 часа.

Клиентите в Габрово ще могат да се включат в инициативата на H&M за събиране и рециклиране на стари дрехи. За всяка торба стари облекла и домашен текстил, оставени за рециклиране или повторна употреба, те ще получават ваучер за отстъпка.

С тази кампания H&M цели да затвори производствения цикъл в модата, като създава нови колекции от рециклиран текстил и устойчиви материи.

За да отпразнува откриването на най-новия си магазин, H&M подготвя и специални изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат карта-ваучер на стойност 20 лв.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1419642655001404/

Новини

Политическите партии в Севлиево се разбраха за състава на СИК

Общо 501 ще бъдат членовете на избирателните комисии по време на вота на 27 октомври

Политическите партии в Севлиево постигнаха съгласие за сформиране съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври т.г. Консултациите бяха открити от кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

При представянето на съставите на СИК никоя от партиите не възрази срещу подредбата им в комисиите. След решение на ЦИК Общинската избирателна комисия – Севлиево определи броя и членовете на всяка секционна избирателна комисия.

снимка: Община Севлиево

ОИК разпредели местата в комисиите и техните ръководства между партиите и коалициите на територията на Община Севлиево. Общият брой членове на СИК за предстоящите местни избори е 501.

От тях на Политическа партия ГЕРБ се падат 154 броя, а за Коалиция „БСП за България“ са 132 броя. По 69 са членовете или ръководствата в СИК на политическите партии ДПС, Коалиция „Обединени патриоти“ и Политическа партия „Воля“. Коалиция „Демократична България – обединение“ ще има 8 членове в СИК.

Общо членовете в секционните комисии на предстоящите избори ще са 294, а ръководството ще е от 207 човека, разпределени съгласно решенията на Общинската избирателна комисия.

снимка: Община Севлиево

На предстоящите избори в Севлиево ще има и две подвижни избирателни секции, стана ясно по време на консултациите. Политическите партии постигнаха съгласие и за състава на тези две избирателни секции.

Съгласно Изборния кодекс хората с трайни увреждания, желаещи да упражнят своето изборно право в подвижните секции, могат да заявят това до 12 октомври. Двете секции ще бъдат също с петима членове.

Политическите партии в Севлиево постигнаха консенсус и при избора на членове и ръководства за подвижните избирателни секции.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Фестивал на виното тази събота и неделя на Боженци

Фестивал на виното ще се проведе тази събота и неделя в МАИР „Боженци“, край Габрово. Официалното откриване ще се състои на 21 септември от 14:00 ч., в Изложбената зала на „Старото Школо“ в АИР „Боженци“.

За празничната атмосфера на фестивала ще се погрижи Детски фолклорен ансамбъл „Габровче“ с главен художествен ръководител – Лъчезар Захариев. В Старото Школо гостите на резервата ще имат възможност да дегустират от продуктите на различни производители, вносители и търговци на винени продукти.

Поради метеорологичните условия, атракцията „Рисуване с вино“ ще се представи в Изложбената зала, а не в къщата -музей „Баба Райна“. Там всеки желаещ, безплатно, ще има възможност да се изправи пред предизвикателството, собственоръчно да сътвори художествен шедьовър с вино.

Под ръководството на художничката Росица Миладинова, гостите ще могат да рисуват върху хартия в нюанси от божествената напитка.

„Заповядайте в Боженци! Потопете се в едно естетическо празненство на тялото и духа!“

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Предстоят взривни работи по Обхода на Габрово

В петък, 20 септември, от 12.00 до 17.00 часа ще се извършват взривни работи за скален изкоп, част от Обхода на Габрово, информираха от местната общинска администрация.

Сигнали при взривяването са:
Предупредителен – прекъснат вой на сирена с продължителност 1 мин.
Боен – непрекъснат вой на сирена в продължение на 30 секунди.
Отбой – прекъснат вой на сирена в продължение на 30 секунди.

Всички действия се извършват по утвърдени и съгласувани проекти при спазване на изискванията на Правилника за безопасност на труда при взривни работи.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

 

Популярни новини от последната седмица