Новини, Обяви|25.11.2016 9:20

H&M пристига в Габрово

cq5dam-web-980-645

H&M, Hennes & Mauritz AB, международната модна компания, позната с предлагането на модерни и устойчиви облекла, ще отвори врати на своя 20-и магазин в България. Той ще се намира в град Габрово, в Terra Mall на бул. Могильов 47. Откриването ще се състои на 1 декември /четвъртък/ точно в 11:00 ч.

„За нас е удоволствие да отпразнуваме двадесетия H&M магазин в страната с откриване на първи за Габрово магазин! H&M е най-добрата и предпочитана модна дестинация във всеки нов град, което превръща предстоящото откриване в дългоочаквано събитие за всички почитатели на модата в града. Радваме се, че можем да предложим мода и качество на най-добрата цена  за жителите на Габрово, както и да дадем възможност на талантливите хора в Габрово да се развиват професионално в бързо растяща компания като нашата. Нямаме търпение да започнем да работим заедно“, коментира Сандрин Галпароли, Регионален мениджър на H&M за България, Гърция и Кипър.

Разположеният на общо 1 500 кв. м магазин в Terra Mall ще предлага мода за мъже, жени и деца, включително концепциите H&M+, Mama и Denim, и ще бъде отворен всеки ден от 10:00 до 20:00 часа.

Клиентите в Габрово ще могат да се включат в инициативата на H&M за събиране и рециклиране на стари дрехи. За всяка торба стари облекла и домашен текстил, оставени за рециклиране или повторна употреба, те ще получават ваучер за отстъпка.

С тази кампания H&M цели да затвори производствения цикъл в модата, като създава нови колекции от рециклиран текстил и устойчиви материи.

За да отпразнува откриването на най-новия си магазин, H&M подготвя и специални изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат карта-ваучер на стойност 20 лв.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1419642655001404/

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Коментарите са затворени