Новини, Общество|25.11.2016 14:45

Благотворителен концерт „Приятели за Христо“

blagotvoritelen-koncert-v-podkrepa-na-hristo

На 28 ноември (понеделник), от 18.00 часа в зала „Възраждане“ ще се проведе Благотворителен концерт с цел набиране на средства за подпомагане на лечението на 16-годишния габровец Христо Козарев.

Момчето страда от левкемия, чието лечение в България е скъпоструващо. Необходимата сума е 50 000 лева. Инициативата в помощ на десетокласника Христо и семейството му е на негови бивши съученици от ОУ „Ран Босилек“, с класни ръководители – Красимира Рускова и Румяна Христова и настоящите от 10 клас при Професионална техническа гимназия „Д-р Никола Василиади“, с класен ръководител г-жа Даниела Цветкова.

Събитието се осъществи със съдействието на „Център за работа с доброволци“ към Община Габрово, ръководството и учители от Основно училище „Ран Босилек“, Професионална техническа гимназия „Д-р Никола Василиади“, Национална Априловска гимназия, Природоматематическа гимназия „Иван Гюзелев“.

Участие в благотворителния концерт ще вземат деца от група „Слънце“ – ДГ „Радост“, изпълнители от Музикална школа „Звезди в аванс“, с ръководител Ваня Талева, Елица Дочева – носител на многобройни първи награди от национални и международни конкурси и Маргарита Георгиева, която е пяла като солист със симфоничния оркестър на Израел.

В концерта ще участват представители от ПМГ „Иван Гюзелев“: Калоян Ботев – тенор, Гергана Ненчева, Ивилина Тодорова и Цвета Стоева.

Зад благотворителната инициатива застават още: Танцова школа „Лиана“, с ръководител Лилия Пантелеева; Шоу балет „Магия“ с ръководител Александър Белков, средношколска група от Фолклорен ансамбъл „Сивек“ към НЧ „Габрово – 2002“, с ръководители Валентина Маринова и Лилия Стойнова; Самодеен театър „Гаргара“, с ръководител Светослав Славчев; „Мим-театър“ – Габрово с мимове Донка и Митко; Клуб по спортни танци „Ритмика“ с ръководители Веселина и Тодор Жекови.

И още: ПТГ „Никола Василиади“ – изпълнения на китара, Духов оркестър и Мажоретен състав.
НАГ „Васил Априлов“ – група „Wing“, група „Тунджа“, фокуси от „Quick hand project“ – Виктор, Андрей и Дани Русев, вокални изпълнения от Анна Емилова Христова, Ралица Христова, Ивета Петрова, Мария Колева, Теодора Нинова, спортни танци ще танцуват – Далия Димитрова и Рафаел Бижев. Бийт боксерите ще представи Макс Моравски.

На 21.11.2016 г. екипът на „3/5/7 Cat House” организира благотворителна викторина в подкрепа на Христо Козарев, която ще се проведе в Клуб „SOPRANO” от 19.30 часа.

Кутии за събиране на средства са поставени в ОУ „Ран Босилек“, НАГ „Васил Априлов“ , ПТГ „Д-р Никола Василиади“, ДГ „Радост“ и фитнес клуб „Троя“.

На 28-ми ноември в Зала Възраждане ще бъде организиран и благотворителен базар, където също ще бъде поставена кутия за събиране на средства.

Покани за концерта на стойност 4 лева можете да получите на тел. 0889 777 688 и 0878 692 704.

Не забравяйте – в помощ на Христо Козарев, 28-ми ноември, 18.00 часа, зала „Възраждане“!

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар