Крими, Новини|11.08.2016 9:31

Близо 200 нарушения на пътя само за седмица в Габровско

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

194 нарушения на Закона за движение по пътищата са установени през миналата седмица в Габровска област, информираха от пресцентъра на полицията.

През периода от 1 до 7 август при проверки по пътищата в региона са установени 10 водачи, които шофирали в нетрезво състояние. Шест от тях са хванати с концентрация на алкохол над 1.2 промила.

Седем са били тези, които са седнали зад волана без да притежават съответното свидетелство за управление на МПС.  Двадесет и пет са водачите, засечени да шофират с превишена скорост.

За констатираните нарушения на ЗДвП са съставени общо 62 акта и са издадени 100 фиша. През посочения период на територията на Габровска област няма възникнали пътно-транспортни произшествия с пострадали.

Засилената контролна дейност по отношение спазването на изискванията за безопасно движение по пътищата продължава.

Днес, 11 август, територията на област Габрово ще се проведе специализирана полицейска операция, по метода на широкообхватния контрол на пътното движение.

Полицейските екипи ще бъдат разположени на 11 август за времето от 08.00 до 10.00 часа в севлиевското село Кормянско, а от 09.00 до 11.00 часа на бул. „Могильов“ в Габрово. Ще бъдат проверявани всички участници в движението.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар