„Селфи с китка билки”

снимка: ЕМО "Етър"

снимка: ЕМО „Етър“

Етнографски музей на открито „Етър” обявява конкурс под надслов „Селфи с китка билки”. Това е фотоконкурс, който има за цел популяризиране на билките и растителното богатство на България.

Снимайте растенията, които са ви направили впечатление при вашите пътувания в страната, по време на разходка в парка, на село при баба и дядо. Направете селфи с растението, което сте избрали, ако е от рядък или защитен вид до него. Посочете названието му и за какво може да се използва.

Направените снимки, качете на стената на фейсбук страницата на Етнографски музей на открито „Етър” до 23 юни 2016 г., 18:00 ч.

Жури ще определи отличените снимки като ще има награди в три категории: Селфи с рядко срещано в България растение; Награда за най-оригинална снимка; Изборът на билкарите (за растение, оценено като интересно и ценно от експерти, ангажирани от музея)

Отличените снимки ще участват в изложба в ЕМО „Етър”. Отличените ще получат право на едно безплатно семейно посещение на музея в рамките на календарната 2016 г., а носителите на първи награди в отделните раздели ще получат безплатна семейна абонаментна карта за една година.

„Бъдете оригинални и покажете богатството на природата ни! Очакваме Ви!“, заявяват организаторите на надпреварата.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар