Свържи се с нас

Крими

Комисар Борислав Муеров е новият директор на ОДМВР – Габрово

снимка: obshtestvo.org

Със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, старши комисар Борислав Муеров е назначен на длъжността директор на Областната дирекция МВР в Габрово.

Пред ръководния състав на областната дирекция той бе представен от вътрешния министър и главния секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, информираха от пресцентъра на МВР.

Борислав Муеров е роден през 1963 г. в Казанлък.

В системата на МВР е от 1991 г. Започнал е работа в столичното Пето РУ, преминал е през различни звена и структури в Столичната дирекция на вътрешните работи.

Преминал е различни школи и квалификации. През последните шест години е заемал длъжността началник на отдел „Охранителна полиция” – СДВР.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

6 коментара

6 Comments

 1. Марчето

  17.04.2019 at 10:23

  Сега онова корумпирано говно Недко Димитров ще му секнат бизнеса с Наркотиците… Браво Бойко изловете мършите дето тровят града години

 2. PROFFA

  17.04.2019 at 11:06

  Сега ще видите „Кон боб яде ли“???????

 3. And Justice for All

  17.04.2019 at 11:34

  Докога ще пращат некадърните софийски …. в провинцията,за да доизбутат до пенсия?Как ще се отразят на софийският ушев атмосферните условия свързани с рязката промяна на теченията в герпово?Дали няма да назначи негови хора тук? Промяната определено не е за добро.

 4. Кратун Инфо

  17.04.2019 at 13:05

  Браво, сега каналите за каптагон и амфетамин ще се команват директно от човечето на Бойко от СФ.
  Местните мутри-наркопласьори, които не работят за ОПГ ГЕРП ще бъдат смазани!!!
  Също и мангалите ще бъдат пазени от спец по охрана!
  Машалка!!!!

 5. Педиа Пуул

  17.04.2019 at 13:29

  Прокуратурата проверява зам.-министъра на икономиката Александър Манолев.
  Върховната касационна прокуратура е започнала проверка на Александър Манолев, зам. министър на икономиката. Поводът е публикация в „Медиапул“, озаглавена “Частна вила с минерален басейн по евро проект? Зам. Министър Манолев отрича“, както и други публикации. В тях се твърди за извършени престъпления, засягащи финансовите интереси на Европейския съюз от лице, пише „Епицентър“.

 6. Пулев

  17.04.2019 at 15:12

  Бисер нашия градски тарикат сега ще плаща на Бойко:))

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Крими

Машина за вакуум засмука работник

Мъж на 42 години от Ловеч, работник в севлиевска фирма, пострада при трудова злополука. Служителят е попаднал под движещ се вакуумблок, в резултат на което е получил разкъсно – контузна рана на главата.

Раненият е бил транспортиран и настанен за лечение в общинската болница в Севлиево, за щастие без опасност за живота. Трудовият инцидент е станал вчера, 19 септември, около 07.10 часа.

Работникът е пострадал при работа с автомат за лепене на паркет. Причините за настъпване на злополуката са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство, провеждащо се под надзора на прокуратурата в Севлиево.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Засилено полицейско присъствие по Празниците за Независимостта и в Габрово

С цел осигуряване безпроблемно провеждане на Националния празник Независимостта на България (22 септември) и свързаните с него почивни дни, в изпълнение на превантивните кампании на отдел „Пътна полиция“ при Главна дирекция „Национална полиция“ – МВР за ограничаване на пътнотранспортния травматизъм, на територията на Областна дирекция на МВР – Габрово ще се осъществят съвместни специализирани полицейски операции.

Целта е недопускане управлението на моторни превозни средства от неправоспособни и/или от водачи, употребили алкохол и/или наркотични вещества или техни аналози.

Плануваните полицейски мероприятия имат за задачи да противодействат на престъпността, охрана на обществения ред и сигурност, засилен контрол на движението по пътната мрежа на територията на област Габрово и извън нея.

Очаква се интензивно движение на моторни превозни средства и на граждани, поради което полицейското присъствие ще бъде засилено.

Съгласно Заповед на Агенция „Пътна инфраструктура“ за ограничаване движението на моторни превозни средства с технически допустима маса над 12 тона за превоз на товари, включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника, движението автомагистралите и по път I-4 в участъка п.в. Коритна – Велико Търново – Шумен в двете посоки ще бъде ограничено, както следва:
– на 20 септември 2019 година от 16:00 до 20:00 часа
– на 23 септември 2019 година от 14:00 до 20:00 часа.

Възможни са временни затруднения в движението на моторни превозни средства и на граждани по направленията към граничните контролно-пропускателни пунктове на 20 септември и по направленията от тях към вътрешността на страната на 23 септември, поради което следва стриктно да се изпълняват разпорежданията на служителите на МВР.

Ръководството на Областната дирекция МВР – Габрово призовава гражданите и гостите на града да не нарушават обществения ред и правилата за движение по пътищата!

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Телефонен измамник ще получи заслуженото си

Полицията в Габрово установи и арестува извършителя на няколко телефонни измами. Това е 40-годишен осъждан за предходни прояви мъж от село Скалско, който ще понесе цялата строгост на Закона.

Разследващите влезли в дирите му след като започнали работа по разкриване на телефонна измама извършена в Габрово, при която схемаджията прибрал 3 227 лева от жертва.

В резултат на процесуално-следствените действия и оперативно-издирвателни мероприятия, проведени във връзка с разследването, полицаите установили, че са налице данни престъплението да е извършено именно от 40-годишния мъж.

При допълнителната работа със задържания, в хода на наказателното производство, криминалистите установили, че мъжът бил съпричастен и с извършването на още две измами, на обща стойност 9 250 лева, осъществени на територията на севлиевската полиция, в периода 24-25 юли тази година.

Спрямо лицето е наложена полицейска мярка за задържане за срок до 24 часа по реда на Закона за МВР, информираха от пресцентъра на полицията.

След приключване на работата по цялостното документиране на случая, материалите ще бъдат изпратени в прокуратурата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

 

Популярни новини от последната седмица