Крими, Новини|17.04.2019 9:35

Комисар Борислав Муеров е новият директор на ОДМВР – Габрово

снимка: obshtestvo.org

Със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, старши комисар Борислав Муеров е назначен на длъжността директор на Областната дирекция МВР в Габрово.

Пред ръководния състав на областната дирекция той бе представен от вътрешния министър и главния секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, информираха от пресцентъра на МВР.

Борислав Муеров е роден през 1963 г. в Казанлък.

В системата на МВР е от 1991 г. Започнал е работа в столичното Пето РУ, преминал е през различни звена и структури в Столичната дирекция на вътрешните работи.

Преминал е различни школи и квалификации. През последните шест години е заемал длъжността началник на отдел „Охранителна полиция” – СДВР.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

6 коментара

 • Сега онова корумпирано говно Недко Димитров ще му секнат бизнеса с Наркотиците… Браво Бойко изловете мършите дето тровят града години

 • Сега ще видите „Кон боб яде ли“???????

 • Докога ще пращат некадърните софийски …. в провинцията,за да доизбутат до пенсия?Как ще се отразят на софийският ушев атмосферните условия свързани с рязката промяна на теченията в герпово?Дали няма да назначи негови хора тук? Промяната определено не е за добро.

 • Браво, сега каналите за каптагон и амфетамин ще се команват директно от човечето на Бойко от СФ.
  Местните мутри-наркопласьори, които не работят за ОПГ ГЕРП ще бъдат смазани!!!
  Също и мангалите ще бъдат пазени от спец по охрана!
  Машалка!!!!

 • Прокуратурата проверява зам.-министъра на икономиката Александър Манолев.
  Върховната касационна прокуратура е започнала проверка на Александър Манолев, зам. министър на икономиката. Поводът е публикация в „Медиапул“, озаглавена “Частна вила с минерален басейн по евро проект? Зам. Министър Манолев отрича“, както и други публикации. В тях се твърди за извършени престъпления, засягащи финансовите интереси на Европейския съюз от лице, пише „Епицентър“.

 • Бисер нашия градски тарикат сега ще плаща на Бойко:))

Напиши коментар